Mr. Lance as Polar Express Conductor
Bell Schedules » Middle School Rally Schedule

Middle School Rally Schedule

Middle School Rally Schedule 4/5 recess on Rally Schedule Days is 9:46-10:01
4/5 Lunch on Rally Schedule Days is 11:50-12:30
Rally will be held during 8th period
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 8:10 AM
1st Period 8:15 AM 9:02 AM 47 min
2nd Period 9:04 AM 9:46 AM 42 min
Break 9:46 AM 9:58 AM 12 min
3rd Period 10:00 AM 10:42 AM 42 min
4th Period 10:44 AM 11:26 AM 42 min
5th Period / Lunch 11:28 AM 12:08 PM 40 min
6th Period / Lunch 12:10 PM 12:50 PM 40 min
7th Period 12:52 PM 1:34 PM 42 min
8th Period 1:36 PM 2:50 PM 74 min